Psykoterapi København - Den rette behandling til dig

I psykoterapien er der fokus på at øge livskvaliteten. Vi huser en række psykologer i København, så du kan få mest ud af livet. Der er mange forskellige behandlingsformer, hvorved vi tilbyder et bredt spektrum så du kan modtage den behandling, som er mest værdifuld for dig og dine omstændigheder.

Psychologist in Copenhagen

Der kan være mange årsager til, at du overvejer et psykoterapi forløb i København. Som oftest er det med fokus på, at man er i en vanskelig position, hvor man skal have hjælp til at komme videre. Her træder vi ind i billedet. Vi fokuserer nemlig på at identificere og justere på negative handlingsmønstre eller mekanismer i sammenspil med dig.

Livet kan sommetider føles uoverskueligt, eller følelsen af magtesløshed kan tage overhånd, således at man ikke er sit optimale selv. Perioder med manglende selvværd, angst, sorg eller ensomhed er, for de fleste, en velkendt følelse. Her kan psykoterapi komme dig til gode og øge din bevidsthed om dine tanker og følelser, samt hvordan det kan gavne dig i din situation.

Hvad er psykoterapi?

Når der er tales om psykoterapi, er det som oftest med fokus på samtale og terapi hertil. Der er mange forskellige handlingsmønstre, udfordringer eller tanker, som kan fylde i livet. Med psykoterapi har du mulighed for at få hjælp til at identificere, hvilke mønstre eller dynamikker, der skal justeres ved, for at du får mest ud af hverdagen.

Der er fokus på at skabe de bedste rammer for dig og din situation. I denne tilgang arbejdes der på at finde højere livskvalitet hos den enkelte. Der er altså især fokus på at bryde med negative handlingsmønstre, tanker, følelser eller bearbejdning af hændelser.

Det er yderst vigtigt at få bearbejdet de konflikter eller udfordringer, man måtte have, da det kan sætte sine spor i kroppen. Med et psykoterapi forløb hos os, kan du få den mest hensigtsmæssige rådgivning for lige netop din situation, med fokus på et forløb eller den hjælp i København, som er mest berigende for dig.

Hvordan psykoterapi i København kan være behjælpeligt?

Vores dygtige og erfarne psykoterapeuter er alle tilgængelige i København. Med et psykoterapi forløb hos os, har du mulighed for at belyse din virkelighed med en række redskaber, som du kan tage med videre i livet. Du vil blive udrustet til at kunne håndtere de vanskelige udfordringer eller tanker, som du måtte have.

Psykoterapi er en måde, hvorpå personlig udvikling stilles i højsædet og bliver tydelig, hvis du møder udfordringer i form af konflikter, angst, vrede, livskrise, sygdom eller andre hændelser i livet, som kan være svære at imødekomme på egen hånd.

Sommetider kan det være svært at få afklaring eller identificere, hvilke tanker og handlinger, der ikke gavner en selv. Derfor kan det i høj grad være berigende med en udefrakommende, som ikke har nogen personlig tilknytning til dig, så du kan føle dig i trygge hænder.

Kontakt os for psykoterapi i København

Hvis du har spørgsmål angående behandlingerne, dine muligheder eller din situation, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden, på telefonnummeret: +45 31 20 23 21 eller på mail: contact@psychologygroup.dk.

Vi udfører behandlinger på både engelsk og dansk, så uanset hvor du bor i København eller Danmark er der rig mulighed for at høre mere om vores psykoterapi eller vores andre behandlinger.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi hos en psykolog på spansk, tysk eller norsk. 

Lene Bisgaard,
M.S.
Parterapi, stress, acceptance og commitment terapi, mindfulness og coaching.
Hanne-Berit Hahnemann,
M.A.
Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.
Peter MacFarlane,
Ph.D.
Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.