Terapeut I København - Få hjælp til uhensigtsmæssig adfærd

Vores erfarne terapeuter hos Psychology Group i København yder hjælp og foretager behandling for forskellige mentale og fysiske lidelser og hjælper med at bryde uhensigtsmæssige mønstre og adfærd.

Psychologist in Copenhagen

Hvordan kan en terapeut hjælpe?

Terapi er en ekstrem frugtbar måde, hvorpå man kan lære sig selv at kende, og der kan være mange årsager til, at man har brug for ekspertise fra en erfaren terapeut til at få indblik i sig selv og sine omgivelser.

En terapeut kan hjælpe med forskellige udfordringer og øge livskvaliteten for dig, så du kan møde livet med en mere hensigtsmæssig adfærd. Det gælder både overfor dig selv men også for andre.

Vores terapeut kan hjælpe dig med at skabe overblik over dine udfordringer, og hvordan du med forskellige redskaber kan identificere og handle på mere hensigtsmæssig vis. Vi er placeret i hjertet af København, og vi vil i samarbejde med dig afgøre, hvilken terapi behandling som er mest givende for din situation og dine omstændigheder.

Hvad er terapi?

I terapi anvender man psykologiske metoder til at opspore reaktionsmønstre og handlinger, således at man bliver mere bevidst om sig selv og sine handlemønstre, hvorefter man kan handle mere hensigtsmæssigt.

Forudsætningen for en god og givende terapi er et fordomsfrit og tillidsfuldt møde mellem klient og terapeut. Hos Psychology Group har vi fokus på at skabe gode og trygge rammer for dig, så psyken kan få frit spil og plads til at udfolde sig.

Behandling med terapeut i københavn

Der kan være mange grunde til, at man vælger at opsøge en terapeut, eller har overvejet om ens daglige problematikker eller uhensigtsmæssig adfærd kan løses ved hjælp af en professionel og erfaren terapeut. Et terapi forløb strækker sig både over kortere eller længere perioder, og der tages udgangspunkt i dine behov.

Der kan være mange årsager til, at man opsøger en terapeut i København. Har du indre konflikter eller med en partner, kan det være godt med noget hjælp hertil. Det kan også være, at du har brug for hjælp til at håndtere en alvorlig sygdom, tab af job eller arbejdsevne. Hvad end udfordringen måtte være, opfordrer vi altid til at opsøge hjælp.

Har du udfordringer i form af angst, vrede, stress, tab eller en anden slags livskrise, kan en terapeut hjælpe med, at identificere de handlingsmønstre, som ikke er hensigtsmæssige for dig selv eller andre. Men denne identificering kan en terapuet indgå i en mulig behandling.

Kontakt til en terapeut i København?

Hvis du har spørgsmål angående behandlingerne, dine muligheder eller specifikke udfordringer, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden, på telefonnummeret: +45 31 20 23 21 eller på mail:contact@psychologygroup.dk.

Vi udfører behandlinger på både engelsk og dansk, så uanset hvor du bor i København eller Danmark, er der rig mulighed for at høre mere om vores behandlinger med en erfaren terapeut.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi hos en psykolog på spansk, tysk eller norsk. 

Lene Bisgaard,
M.S.
Parterapi, stress, acceptance og commitment terapi, mindfulness og coaching.
Hanne-Berit Hahnemann,
M.A.
Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.
Peter MacFarlane,
Ph.D.
Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.