Psykolog i København

Hos Psychology Group har vi over 50 års erfaring i behandling af de fleste psykologiske vanskeligheder i København. Kontakt en psykolog hos Psychology Group i dag.

Afspil video om Video Preview

Kontakt os

Udfyld formularen, hvor du inkluderer dine behov, og hvad du søger. Du vil herefter blive kontaktet angående en samtale snarest mulig.

Du er altid velkommen til også at kontakte os på både telefon og mail.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag – fredag: 7.00 – 20.00
Lørdag – søndag: 10.00 – 15.00

Find os

Du finder os centralt i København i nem gåafstand fra Hovedbanegården eller Rådhuspladsen.

Skriv til os

Vi gør vores bedste for at svare inden for 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi hos en psykolog på spansk, tysk eller norsk. 

Lene Bisgaard,
M.S.
Parterapi, stress, acceptance og commitment terapi, mindfulness og coaching.
Hanne-Berit Hahnemann,
M.A.
Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.
Peter MacFarlane,
Ph.D.
Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Psykologisk behandling

Her i københavn er vores tilgang til psykologisk behandling, at vi gør vores yderste i vores hverdag for at yde vores klienter den allerbedste behandling.

Dette betyder, at vi samarbejder indbyrdes gennem ugentlig supervision og daglige møder. Vi søger hinandens bistand, når vi har behov og på denne måde, kan vi alle trække på hinandens erfaringer. Desuden er vi meget stolte af vores forskningsbaserede behandlingsmuligheder.

Eksempelvis viser forskning igen og igen, at et tæt og meningsfyldt samarbejde mellem klient og behandler samt et aktivt engagement i behandlingen er centrale dele af det underliggende arbejde i behandlingen.

Alt dette forgår på en etisk forsvarlig og fuldt fortrolig måde. Du kan være overbevist om, at det du siger i timerne med din psykolog er fuldt fortroligt, og vi følger retningslinjerne fastsat af Dansk Psykolog Forening og etiske råd.