Psykolog Frederiksberg - Professionelle psykologer i Danmark

Hos Psychology Group står vi klar til at hjælpe dig eller en pårørende med professionel behandling af mange forskellige områder. Vi er specialister og har mange års erfaring med behandlinger af en lang række forskellige udfordringer. 

Du kan forvente en høj professionel faglighed og et trygt, fortroligt rum, hvor dig og dine udfordringer er i fokus. 

Psychologist in Copenhagen

Mød en god psykolog fysisk eller online

Uanset hvor man bor henne i Danmark, skal man have mulighed for at modtage behandling af en god psykolog. Vi tilbyder derfor både fysiske og online konsultationer, så du kan gennemgå et behandlingsforløb hjemmefra eller i vores klinik. Derudover tilbyder vi også psykologiske ydelser på andre sprog end dansk.

Vores klinik er placeret centralt i København med gåafstand fra Hovedbangegården eller Rådhuspladsen. Du kan derfor nemt tilgå vores klinik, hvis du bor på Frederiksberg eller kontakte os omkring et online behandlingsforløb, hvis det er at foretrække.

Behandlerne hos Psychology Group består af en gruppe erfarne terapeuter og psykologer i Danmark, som også tilbyder psykologisk behandling på flydende engelsk. Vi kan også hjælpe dig, hvis du søger behandling på spansk, tysk eller norsk. Alle skal som sagt have mulighed for at modtage behandling af en god psykolog, også hvis man bor på Frederiksberg i Danmark, men ikke snakker modersmålet.

Afspil video om Video Preview Peter

Psykologisk behandling

Man kan have gavn af at få psykologisk behandling af mange forskellige årsager. Det kan være alt fra en individuel udfordring som f.eks. en spiseforstyrrelse eller stress til udfordringer i et parforhold eller i familien. Vi kan med sikkerhed finde den bedste behandling for dig eller jer, hvad end du/I har behov for en psykolog på Frederiksberg til. 

Der er mulighed for selv at vælge en behandler hos os, eller vi kan tildele den psykolog eller terapeut, som vi finder mest relevant i forhold til det pågældende område.

Vi tager alle vores klienters problemstillinger seriøst og søger altid at finde den rette balance i vores behandling af den pågældende udfordring. Vi går meget op i at samarbejde på tværs i gruppen af psykologer og terapeuter hos Psychology Group, da vi tror på, at vi ved at trække på hinandens erfaringer og ved sparring med hinanden giver den allerbedste mulighed for behandling af vores klienter.

Det vigtigste er dog et meningsfyldt samarbejde mellem klient og psykolog, hvilket vi eksempelvis gennem forskning har erfaret, er den mest centrale del i den underliggende behandling af en klients problemstillinger. En god psykolog har et professionelt men tæt samarbejde med sine klienter.

Vores behandlinger foregår altid etisk forsvarligt og i fuld fortrolighed mellem klient og behandler. Vi følger og overholder de gældende retningslinjer, som er fastsat af Dansk Psykolog Forening og etiske råd.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi hos en psykolog på spansk, tysk eller norsk. 

Lene Bisgaard,
M.S.
Parterapi, stress, acceptance og commitment terapi, mindfulness og coaching.
Hanne-Berit Hahnemann,
M.A.
Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.
Peter MacFarlane,
Ph.D.
Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Kontakt en god psykolog Frederiksberg

Hvis du har behov for at få skabt et trygt og fortroligt rum til at få behandlet dine udfordringer, står vi til rådighed med en hel gruppe af professionelle psykologer tæt på Frederiksberg. 

Har du spørgsmål angående et forløb hos os eller hvad dine muligheder er for din pågældende situation, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 31 20 23 21 eller på mail: contact@psychologygroup.dk