Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi på spansk, tysk eller norsk. 

Hanne-Berit Hahnemann,

M.A.

Jeg har en kandidatgrad i klinisk rådgivning fra Cleveland State Universitet med en supervisionslicens. Her har jeg mange års erfaring indenfor den private praksis i USA. Jeg er, udover min kliniske rådgivningsgrad, uddannet parterapeut fra Gottman Institutet.

Peter MacFarlane,

Ph.D.

Jeg tilbyder psykologiske ydelser til danske såvel som udlændinge i København og Århus. Jeg er dedikeret til mit arbejde og yder derfor en høj kvalitet. Jeg er stolt og beæret over vores team i København. Psychology Group udgøres af en samling dygtige og erfarne terapeuter og psykologer. 

Lene Bisgaard,

M.S.

Som tosproget psykoterapeut hjælper jeg både udlændinge og lokale, og jeg har erfaring med en bred vifte af problemer og emner, herunder angst, depression, traumer, sorg og tab, selvkritik, opretholdelse af ædruelighed, ægteskabs- og parforholdsproblemer, livsovergange, vrede, stresshåndtering og arbejdsrelaterede udfordringer.

Kontakt os

Udfyld formularen, hvor du inkluderer dine behov, og hvad du søger. Du vil herefter blive kontaktet angående en samtale snarest mulig.

Du er altid velkommen til også at kontakte os på både telefon og mail.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag – fredag: 7.00 – 20.00
Lørdag – søndag: 10.00 – 15.00

Find os

Du finder os centralt i Københavns centrum i nem gåafstand fra Hovedbanegården eller Rådhuspladsen.

Puggaardsgade 5, st.th,
1573 København V.

Skriv til os

Vi gør vores bedste for at svare inden for 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.