M.SC., Uddannet EFT (Emotionsfokuseret Terapi) parterapeut

Carina Winther Jørgensen

Jeg er en dansk psykolog der tilbyder terapi på dansk, engelsk og fransk for individuelle og par. Jeg har 10 års erfaring som psykolog I Paris og bor og arbejder nu i København.

Afspil video

Jeg har en kandidat I psykologi fra Københavns Universitet og har efterfølgende boet I Paris hvor jeg havde min egen praksis sideløbende med et job på et hospital I Paris. Jeg er ydermere videreuddannet inden for EFT (Emotionsfokuseret Terapi) med særligt fokus på parterapi.

Om mig

Jeg bor i København med min franske mand og vores to børn.

Min filosofi: I terapien arbejder jeg på en integrativ måde, hvor jeg blander de forskellige teorier og terapiformer jeg har erfaring med. Dette er grundet i en overbevisning om, at den bedste oplevelse og det bedste udfald findes i samarbejdet mellem terapeut og klient. Dine behov og ønsker er mine vigtigste pejlemærker. 

Alle samtaler er beskyttet af tavshedspligten og min hensigt er at skabe et varmt og personligt rum hvor du som klient kan føle dig tryg. Jeg stiler i mod at møde dig med interesse og nysgerrighed men med respekt for dine værdier og overbevisninger. 

Jeg er videreuddannet inden for EFT (Emotionsfokuseret Terapi), Mindfulness and Skematerapi. 

I mit arbejde som terapeut møder jeg ofte følgende problemstillinger:

  • Vanskeligheder i parforholdet
  • Fertilitet
  • Angst og depression
  • Problemer relateret til en barndom præget af forældrenes alkohol- og/eller stofmisbrug  
  • Spørgsmål omkring; identitet, selvets konstruktion, udfordringer relateret til nye stadier i livet, køn og seksualitet 
  • Kulturchok og udfordringer med at tilpasse sig en ny kultur eller land. 
  • Funktionelle lidelser. 

Terapi og rådgivning

Folk vælger at gå i terapi af forskellige årsager. Nogle kommer fordi de ønsker at udvikle sig på et mentalt og personligt plan, andre ønsker hjælp til at håndtere et specifikt problem. Og andre igen oplever store og måske pludselige forandringer i deres liv. 

Til livet hører følelser og det er uundgåeligt at vi vil møde udfordringer af forskellige slags. Nogle gange kan følelser som bekymring, angst, jalousi, ensomhed, usikkerhed, hjælpeløshed, sorg, vrede, skam og skyld komme til at fylde så meget at det kan være en god ide at få hjælp til at håndtere disse. 

Medlemskaber

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og den franske organisation for sundhedspersonale (ADELI).

KONTAKT OS

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi hos en psykolog på spansk, tysk eller norsk. 

Carina Winther Jørgensen,
M.SC.
Jeg er en dansk psykolog der tilbyder terapi på dansk, engelsk og fransk for individuelle og par. Jeg har 10 års erfaring som psykolog I Paris og bor og arbejder nu i København.
Lene Bisgaard,
M.S.
Parterapi, stress, acceptance og commitment terapi, mindfulness og coaching.
Hanne-Berit Hahnemann,
M.A.
Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.
Peter MacFarlane,
Ph.D.
Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.