M.ed, LPCC-S, LICDC

Hanne-Berit Hahnemann

Jeg har en kandidatgrad i klinisk rådgivning fra Cleveland State Universitet med en supervisionslicens. Her har jeg mange års erfaring indenfor den private praksis i USA. Jeg er, udover min kliniske rådgivningsgrad, uddannet parterapeut fra Gottman Institutet.

Hanne-Berit Hahnemann

Baggrund

Min personlige baggrund har også sat sit præg på mit arbejde som terapeut. Jeg har personligt selv erfaringer med, hvordan det er at leve i udlandet som udlænding og formå at skabe en hverdag og leve et liv i et andet land med en anden kultur. 

Min tilgang til terapi

Et støttende og sikkert miljø er for mig altafgørende for, at du kan være fri til at udforske dig selv og blive klog på, hvor dine begrænsninger, muligheder og bekymringer er. I min terapi kan du føle dig tryg, forstået og hørt. 

Jeg stiller ofte nyttige og hjælpende spørgsmål, så du kan få indsigt i dig selv og forstå hvorfor, du reagerer, som du gør. Dog vil jeg altid være venlig og støttende. Du skal i mine sessioner føle dig bekræftet, anerkendt og forstået. Det kan være overvældende at begynde i terapi, men jeg har erfaret, at folk føler en lettelse efter deres behandlinger, og at de påskønner, at de tog valget om at møde op.

Hvordan hjælper jeg mine klienter?

Jeg kan hjælpe dig med at:

  • Forstå grunde, og få indsigt i problemerne
  • Forbinde de punkter, som er baggrund for, hvorfor du er, hvor du er i dag
  • Ændre uhensigtsmæssige mønstre
  • Lære at håndtere angst/OCD og depression
  • Kommunikere effektivt og sundt
  • Forstå at være nærværende

Forskning og psykoterapi

Jeg udfører og praktiserer med afsæt i grundig og evidensbaseret teori. Jeg benytter mig af accept og commitment terapi, dialektisk og kognitiv adfærdsterapi. Det gør jeg netop fordi, forskning har vist, at disse behandlingsformer er effektive for mange psykologiske problemer. 

Læs også om psykolog Vesterbro, Nørrebro, Amager, Østerbro, Indre By, Valby og Lyngby her.

KONTAKT OS

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi hos en psykolog på spansk, tysk eller norsk. 

Lene Bisgaard,
M.S.
Parterapi, stress, acceptance og commitment terapi, mindfulness og coaching.
Hanne-Berit Hahnemann,
M.A.
Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.
Peter MacFarlane,
Ph.D.
Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.