Psykolog Østerbro - Få behandling af professionelle

Vi hjælper dig med dine udfordringer, og vi sigter i fællesskab mod at finde den rette balance for dig. Med mere end 50 års erfaring har vi behandlinger i alt fra spiseforstyrrelser, parterapi, depression, stress og meget andet. 

Uanset hvad du har behov for en psykolog på Østerbro til, kan vi med sikkerhed finde den bedste løsning for dig.

Psychologist in Copenhagen

Professionelt uddannet personale

Du skal føle dig sikker, når du, sammen med vores psykolog, åbner op, og vi har stort fokus på det rette rum – fysisk og psykisk for dig. Vi har mange års erfaring udover vores uddannelse, og vi har derfor en del faglighed med i bagagen for at kunne sammensætte det perfekte forløb og en passende tilgang til dig.

Derudover har vi et team i København af uddannede medarbejdere, som dækker hele paletten inden for psykologien. Vi benytter os af forskningsbaserede behandlingsmuligheder, og vi er i konstant sparring på tværs for at lære af hinandens fagligheder og erfaringer.

Vi følger altid det etiske råd og retningslinjer sat af Dansk Psykolog Forening for på den måde at sikre dig den bedste hjælp på Østerbro fra en psykolog. Vi søger altid at have et etisk forsvarligt forløb med dig, og at vi er din fortrolige partner.

For at du altid kan få adgang til hjælp og støtte, tilbyder vi også behandling online såvel som fysisk. Det kan være, at du ikke ønsker at forlade dit hjem, eller at du er mest tryg ved en behandling i dine egne vante rammer.

Du har herunder mulighed for at lære vores terapeuter bedre at kende, og hvilke områder vi hver især er eksperter indenfor, samt hvilke behandlinger vi er specialiseret i.

Kontakt en psykolog tæt på Østerbro

Det kan være svært at komme igennem hårde tider alene, eller at livet kan synes uoverskueligt. Vi sørger sammen for at hjælpe dig med at komme igennem din vanskelige situation.

Vores fysiske kontor er at finde på Vesterbro, Puggaardsgade 5, og du har på den måde nem adgang, selvom du bor på Østerbro.

Hvis du har spørgsmål angående et forløb med en psykolog eller din situation og muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 31 20 23 21 eller på mail: peter@psychologygroup.dk

Vi har behandlinger på både dansk og engelsk, så hvis du kender en, som har behov for hjælp fra en psykolog på Østerbro, der ikke taler dansk, kan de henvende sig til os.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi hos en psykolog på spansk, tysk eller norsk. 

Lene Bisgaard,
M.S.
Parterapi, stress, acceptance og commitment terapi, mindfulness og coaching.
Hanne-Berit Hahnemann,
M.A.
Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.
Peter MacFarlane,
Ph.D.
Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.

Kontakt en god psykolog Frederiksberg

Hvis du har behov for at få skabt et trygt og fortroligt rum til at få behandlet dine udfordringer, står vi til rådighed med en hel gruppe af professionelle psykologer tæt på Frederiksberg. 

Har du spørgsmål angående et forløb hos os eller hvad dine muligheder er for din pågældende situation, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 31 20 23 21 eller på mail: contact@psychologygroup.dk