Psykolog i Valby - Professionel behandling i København

Få den rette behandling til de psykologiske udfordringer, du står med. Hos Psychology Group i København tilbyder vi erfaren hjælp og professionelle, personliggjorte behandlinger med en psykolog eller terapeut – få minutter væk fra Valby.

Vi udfører både behandlinger fysisk på Puggaardsgade 5 på Vesterbro eller online, hvor du befinder dig.

Psychologist in Copenhagen

Bred palette af behandlingsområder

Uanset hvad du går og har af problemer eller udfordringer med, kan vi sammensætte det rette forløb og behandling for dig. Vi ser på dine behov, og derfor hvilken tilgang, der passer bedst til dig. Alle er forskellige og selvsamme er vores skræddersyede forløb.

Hos Psychology Group arbejder vi med alt fra depression, angst og personlighedsforstyrrelser til parterapi og behandling af traumer. Vores psykolog har en bred forståelse for forskellige situationer, og vi benytter os af forskningsbaseret behandlignsmetoder og muligheder, så du i Valby kan være sikret en professionel behandling i København.

Derudover er du, hos os, altid sikret en sikker, ansvarlig og tryg behandling, hvor vi har respekt for dig, dit tempo og måden, du ønsker at udvikle dig på. Vi forholder os skarpt til retningslinjerne sat af Etisk Råd og Dansk Psykolog Forening. Vi er derfor opmærksom på fortrolighed og etisk håndtering af dit forløb. 

Med en bred palette af psykologiske områder, kan du i Valby få hjælp fra en kompetent psykolog, som passer til dine specifikke behov og udfordringer. Internt vægter vi faglig sparring højt, hvilket giver os indsigter på tværs af områderne og dermed konstant faglig udvikling.

Professionel psykolog i København til dig i Valby

Vores team har mere end 50 års erfaring med flere områder, og vi hjælper derfor med professionel og personlig hjælp til dig. Vi finder, i samarbejde med dig, din balance og ro, og arbejder med de udfordringer, du måtte have.

Selvom du bor i Valby, har du rig mulighed for behandling på flere måder. Vi tilbyder først og fremmest et fysisk forløb og behanding på Vesterbro, en kort tur fra Valby. Har du ikke mulighed for, eller ønske om det, tilbyder vi også online behandling, så du kan befinde dig i de bedste rammer, for dig.

Det kan være svært selv at overkomme negative tankemønstre eller overskue livets udfordringer, og det kan derfor være fordelagtigt at få professionel hjælp fra en psykolog. En psykolog kan bidrage til at få overblik over dine tanker og følelser, samt hjælpe dig til at finde vejen til håndtering og forståelse af disse.

Kontakt os for spørgsmål

Sidder du i Valby og fortsat har spørgsmål eller undren til dit forløb, vores metoder, fagpersoner eller noget helt fjerde, er du velkommen til at kontakte os både på telefon: +45 31 20 23 21 eller på mail: contact@psychologygroup.dk.

Du finder os i København V, tæt på Valby, i rolige omgivelser, hvor du har plads til at udfolde dine tanker og følelser, og hvor du har plads til udvikling i dit eget tempo.

Vi vil med glæde opklare dine spørgsmål til både forløb og dine psykologiske udfordringer, så du føler dig tryg og sikker ved dit forløb hos Psychology Group i København.

Hør om vores behandling

Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores terapeuter

Vi er en gruppe af erfarne psykologer og terapeuter hos Psychology Group, som tilbyder psykologiske ydelser til personer på både dansk og flydende engelsk. Vi kan også hjælpe, hvis du søger terapi hos en psykolog på spansk, tysk eller norsk. 

Lene Bisgaard,
M.S.
Parterapi, stress, acceptance og commitment terapi, mindfulness og coaching.
Hanne-Berit Hahnemann,
M.A.
Parterapi, angst, misbrug, personlighedsforstyrrelser, depression og stress.
Peter MacFarlane,
Ph.D.
Klinikleder, diagnosticering, klient-centreret terapi og emotionsfokuseret terapi.